Laver du noget specielt til haloween?
Opskriften på de har æble smil med tænder af små skumfiduser har jeg set i et blad engang, men kan ikke huske hvilke.
onsdag den 31. oktober 2012
søndag den 28. oktober 2012
Bønner
Har bagt muffins med bønner, og lavet en lækker chokolade glasur der ikke klistre/løber, men forblir så blank som her på billedet. Har simpelthen bare byttet mel ud med en dåse økologiske bønner og smør ud med olie. Min mand havde begge hænder over hovedet og tomlen op, indtil han fik at vide at de var lavet med bønner :) Og som du nok kan høre kan det overhovedet ikke smages at der er bønner i dejen.
lørdag den 27. oktober 2012
Lille buttet sag
Kender du de her små buttede Chioggia rødbeder, der er så dekorative med deres rød, hvide bolsje stribede farver.
Jeg har haft svært ved at opdrive dem, men igår var jeg heldig at finde dem på et marked med økologisk grøntsager.
Jeg har haft svært ved at opdrive dem, men igår var jeg heldig at finde dem på et marked med økologisk grøntsager.
torsdag den 25. oktober 2012
Nu er der pause
Jeg snupper mig lige en lille pause. Op med benene, kaffe på kanden og så en af de her favorit, sprøde alt for lækre, nu er der pause kager.....uhm.
Mine nu er der pause kager laves sådan.
1 æg
60g rørsukker
230g hasselnødder
1 tsk lakridspulver
75g mørk chokolade
Hasselnødderne ristes i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. Derefter rulles de i et klæde til skallen kommer af. Kør hasselnødderne til mel i en blender. Pisk æg og sukker sammen, tilsæt nøddemel, chokolade og lakrids. Lav små kugler med to teskeer ( ca. 25 stk.) Bag i ovnen ved 160 grader ca 20min.
Mens du nyder din pause, så gør dig selv en tjeneste og gå på opdagelse i Huset ved havet.
Jeg er så vild med de her sandblæste genbrugsglas. Ideen er genial og super flot.
Mine nu er der pause kager laves sådan.
1 æg
60g rørsukker
230g hasselnødder
1 tsk lakridspulver
75g mørk chokolade
Hasselnødderne ristes i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. Derefter rulles de i et klæde til skallen kommer af. Kør hasselnødderne til mel i en blender. Pisk æg og sukker sammen, tilsæt nøddemel, chokolade og lakrids. Lav små kugler med to teskeer ( ca. 25 stk.) Bag i ovnen ved 160 grader ca 20min.
Tilføj billedtekst |
Jeg er så vild med de her sandblæste genbrugsglas. Ideen er genial og super flot.
tirsdag den 23. oktober 2012
God samvittighed
De her lækre, sunde dadelkugler med helt naturlig farve, kan du nyde med god samvittighed.
Farven er helt naturlig. Blend kokosmel med, en dusk persille gir limegrøn, gulerod gir gul, tørret blåbær gir lilla og et stykke rødbede gir rød.
Opskriften på dadelkugler har jeg fra hende her.
Rigtig dejlig dag til dig.
mandag den 22. oktober 2012
fredag den 19. oktober 2012
Jule hygge
søndag den 14. oktober 2012
KYS
Der har været lidt stille her på bloggen det sidste stykke tid. Ikke fordi der ikke sker noget, for det gør der.
Jeg har nået mit første delmål i min kur.
Jeg har smidt 7 overflødige kilo, så det skal da fejres med knasende, sprøde, og alt for lækre lakridskys med chokolade. Uhm, det blir så godt. Glæder mig helt vildt til at skeje lidt ud :)
Har du også lyst til at efterårs bage så får du opskriften her.
300 g rørsukker
4 past. æggehvider
lidt eddike
15 g lakridsplver
150 g mørk chokolade.
Rør sukker og æggehvider sammen, tilsæt eddike, lakridspulver. Smelt chokoladen over vandbad og vend i æggehviderne.
Bag ved 110 grader i 45min.
Efterår og æbletid høre sammen, og jeg glæder mig til at bage æblekager fra den her skønne bog som er fyldt med dejlige opskrifter på æblebag.
Til hver opskrift, som er håndskrevet er der de flotteste akvarel tegninger.
Den er en ren fryd for øjet.
Jeg har nået mit første delmål i min kur.
Jeg har smidt 7 overflødige kilo, så det skal da fejres med knasende, sprøde, og alt for lækre lakridskys med chokolade. Uhm, det blir så godt. Glæder mig helt vildt til at skeje lidt ud :)
Har du også lyst til at efterårs bage så får du opskriften her.
300 g rørsukker
4 past. æggehvider
lidt eddike
15 g lakridsplver
150 g mørk chokolade.
Rør sukker og æggehvider sammen, tilsæt eddike, lakridspulver. Smelt chokoladen over vandbad og vend i æggehviderne.
Bag ved 110 grader i 45min.
Efterår og æbletid høre sammen, og jeg glæder mig til at bage æblekager fra den her skønne bog som er fyldt med dejlige opskrifter på æblebag.
Til hver opskrift, som er håndskrevet er der de flotteste akvarel tegninger.
Den er en ren fryd for øjet.
lørdag den 6. oktober 2012
Abonner på:
Opslag (Atom)